Om Daka SecAnim

Restprodukter er en af fremtidens vigtigste ressourcer. Det ved vi i Daka SecAnim, og ved dagligt at indsamle og forarbejde mange tons restprodukter fra bl.a. landbrug og private dyrehold, er Daka SecAnim således med til at udføre en samfundsopgave, hvor restprodukter udnyttes som en ressource, og hvor eventuel spredning af smitsomme husdyrsygdomme minimeres netop ved at Daka SecAnim indsamler og forarbejder disse. Hos Daka SecAnim genanvendes restprodukterne til gødningsfremstilling, energiprodukter og biodiesel.

Der er stor fokus på miljøvenlig indsamling, og Daka SecAnim planlægger selv al indtransport af råvarer, hvilket giver den mindste belastning af miljøet og den bedste produktkvalitet.

Klik på billedet i højre side og læs vores brochure.

Tror du, som så mange andre, at vi hos Daka SecAnim brænder dyrene af og producerer sæbe?

Det er langt fra sandheden! Se med i videon.

Hos Daka SecAnim er vores mission nemlig at bidrage til miljøvenlig og sikker genanvendelse af naturens organiske ressourcer. Har du en animalsk produktion bliver der en reststrøm i form af døde produktionsdyr. Disse dyr afhenter vi og fragter til Daka SecAnim i Randers, hvor vi behandler dem sikkert og recirkulerer dem.


Sammen om veterinær sikkerhed

Genanvendelse af animalske biprodukter har været et tema for landbruget i mange år – for det handler om vores fælles veterinære sikkerhed og udnyttelse sidestrømme

I DAKA arbejder for vi for at give naturens ressourcer sikkert tilbage. Intet går til spilde – alt kan bruges. Det er Dakas filosofi.

Vi skal beskytte hinanden og udnytte alle ressourcerne der er tilgængelige i vores fødevaresystem.

Koncernforhold

En del af Daka Denmark A/S
Daka SecAnim A/S er en del af Daka Denmark A/S koncernen, som er en førende international producent af kvalitetsingredienser til fødevarer, dyrefoder, akvakultur, industriel anvendelse, energisektoren og landbrugs-sektoren. Daka udbyder endvidere en lang række serviceydelser til landbrugssektoren og fødevareindustrien. Daka eksporterer til det meste af verden og opfylder internationale standarder for hygiejne og vedligehold. Virksomhedens fabrikker efterlever Fødevarestyrelsens veterinære egenkontrolprogram med høj bakteriologisk standard.

En del af en international koncern
Daka er en del af den internationale SARIA-koncern, som er Europas førende virksomhed inden for håndtering af animalske restprodukter. Vi har samtidig bevaret vores solide skandinaviske rødder gennem et fortsat delejerskab blandt de danske slagterier Danish Crown, Tican og HK Scan.

Daka Denmark A/S
Lundagervej 21
DK-8722 Hedensted
CVR-nr 33776039

Contact
Phone: +45 7928 4047
Mail: secanim@daka.dk

Opening hours:
Monday-Thursday 07.00-16.00
Friday 07.00-15.00