Daka udstiller på NutriFair – vi glæder os til at se dig!

09.05.2022

Daka SecAnim udstiller på NutriFair den 17. og 18. maj 2022. Og i år glæder vi os ekstra meget! Ikke bare fordi det er længe siden sidst, men fordi det en oplagt mulighed for, at du kan stille spørgsmål og få uddybet vores nye undervisningsmateriale til danske landmænd og deres medarbejdere.

daka udstille på nutrifair

Vores undervisningsmateriale i god håndtering af døde dyr henvender sig til landmænd og driftsledere til brug sammen med medarbejderne. Materialet kan bruges, når medarbejdere skal rådgives til at håndtere døde dyr på bedst mulig vis.

På årets NutriFair vil vi afholde korte sessioner, hvor bedriftsledere kan blive hjulpet på vej til at gøre brug af undervisningsmaterialet. Besøgende vil kunne komme med på sessioner af 20 minutters varighed, hvor ansatte fra Daka vil rådgive i, hvornår og hvordan de enkelte ledere kan gøre brug af undervisningsmaterialet på bedriften – for eksempel som en del af team-møder eller frokostmøder.

Undervisningsmaterialet er et værktøj, der kan sikre en mere ensartet indsats i håndteringen af døde dyr mellem bedriftens medarbejdere. Det er en indsats som kommer bedriften til gode med det samme, men på sigt er det med til at forbedre landbrugets image, øge niveauet af genanvendelse og bidrage til den veterinære sikkerhed på tværs af bedrifter.

Undervisningsmaterialet består af: baggrundsmateriale til bedriftslederen, et diasshow til fremlæggelse for medarbejdere, en plakat til brug i stalden eller personalerum, samt et klistermærke til kadaverkappe eller afhentningsplads til hjælp med placering af dyr og kappe.

Hent undervisningsmaterialet, bestil plakat eller klistermærke her. Du kan læse mere om Daka på NutriFair her.

Fakta

Links:
Educational Material