Mission og kerneværdier

Fælles retningslinjer og et konsekvent højt integritetsniveau er afgørende for vedvarende forretningssucces.

Mission

Vi bidrager som den nordeuropæiske del af SARIA-gruppen til miljøvenlig og sikker genanvendelse af naturens organiske ressourcer.

 

Kunder

Vores kunder er virksomhedens livsnerve – deres behov danner grundlaget for alt, hvad vi gør.

Kvalitet

Højkvalitets-produkter og -ydelser er grundlaget for tilfredse kunder. Vores omfattende kvalitetssikringssystemer og dybt engagerede medarbejdere sikrer, at vi til enhver tid kan opfylde selv de strengeste krav.

 

Samfund/miljø

Som en del af samfundet er det vores pligt at bidrage til alles fælles bedste og at være med til at bevare de naturlige ressourcer og beskytte miljøet. God økonomi og miljøvenlighed er efter vores mening to sider af samme sag, og det er til enhver tid vores mål at opfylde disse to krav på bedst mulig måde.

Medarbejdere

Uden højt motiverede medarbejdere ville vi ikke være i stand til at yde kunderne en førsteklasses service. Vores veluddannede medarbejdere og målrettede videreuddannelse er med til at sikre høj kvalitet på alle områder.

 

Indtjening

En god indtjening er grundlaget for investering og innovation, og en effektiv udnyttelse af vores kapital sikrer, at vi kan tilbyde vores kunder højkvalitets-produkter og -ydelser til attraktive priser. Løbende investering i forskning, udvikling, teknologi og uddannelse er nøglen til også fremover at kunne bevare vores position på markedet.

 

Ansvarlighed
For at kunne leve op til gældende juridiske og etiske standarder er det et ufravigeligt krav, at alle medarbejdere udviser en høj grad af personlig integritet. Vores Corporate Compliance-brochure indeholder detaljerede oplysninger om etisk korrekt adfærd.

 
Legal Notice | Databeskyttelseserklæring | © Daka Denmark A/S, Lundagervej 21, DK-8722 Hedensted, CVR-nr 33776039, +45 7674 5111, daka@daka.dk
 
1