Daka SecAnim A/S er en del af Daka Denmark-gruppen

Miljø og kvalitet er i højsædet hos Daka Denmark-koncernens forretningsområder.

Daka SecAnim A/S er en del af Daka Denmark A/S koncernen, som er en førende international producent af kvalitetsingredienser til fødevarer, dyrefoder, akvakultur, industriel anvendelse, energisektoren og landbrugs-sektoren. Daka udbyder endvidere en lang række serviceydelser til landbrugssektoren og fødevareindustrien. Daka eksporterer til det meste af verden og opfylder internationale standarder for hygiejne og vedligehold. Virksomhedens fabrikker efterlever Fødevarestyrelsens veterinære egenkontrolprogram med høj bakteriologisk standard.

 

En del af en international koncern

Daka er en del af den internationale SARIA-koncern, som fremstiller kvalitetsingredienser til fødevarer, foder, landbrug, aquaindustrien og industriel anvendelse. Virksomhedens hovedfokus ligger på fremstilling af højkvalitetsproteiner og -fedt fra animalske biprodukter. Derudover er SARIA aktiv indenfor området vedvarende energi (biodiesel og biogas), og er en stor udbyder af tjenesteydelser til landbrugs- og fødevareindustrien.
Legal Notice | Databeskyttelseserklæring | © Daka Denmark A/S, Lundagervej 21, DK-8722 Hedensted, CVR-nr 33776039, +45 7674 5111, daka@daka.dk
 
1