Topbanner

Introtekst

 

Med PIGUP&KO-appen er det blevet meget nemmere og hurtigere at tilmelde dine døde dyr. Slut med telefonkøer og langsomme computere. Med ganske få klik kan du melde dyrene til, og så henter vi hurtigst muligt – i mange tilfælde allerede samme dag. Tilmeld derfor så snart du har brug for en afhentning og gerne flere gange i løbet af dagen, det koster ikke ekstra, og giver samtidig et bedre produkt til genanvendelse. Appen henvender sig både til landbrug og erhvervskunder med afhentning af døde svin, kvæg, får og geder. Den giver desuden et godt overblik over tidligere afhentninger og aktuelle tilmeldinger, og når appen anvendes, kan du også let lave flytning af dyr til Daka i fødevarestyrelsens register.

 

Flere sprog
PIGUP&KO appen kan bruges på dansk, engelsk, ukrainsk og rumænsk. Sproget afgøres af sprog-indstillingerne på telefonen. Hvis din telefon er sat op til et andet udenlandsk sprog, vil PIGUP&KO være på engelsk. Alt sammen automatisk. Derfor kan det være en god ide, at lade den enkelte medarbejder have adgang til appen på sin egen telefon.

---------- 

Nem oprettelse i appen:

 

Når du har hentet appen i AppStore eller GooglePlay opretter du en bruger via dit tilmeldenummer (Telefonnummer du er oprette under). Herefter vælger du en kode, og så er du igang. 

 

  

----------

Tabel og tekst

 

 

Fordele ved PIGUP&KO appen:

  • Nem og hurtig bestilling af afhentning af døde dyr
  • Oversigt over tidligere afhentninger (7 dage tilbage)
  • Oversigt over kommende afhentninger
  • Brugeren kan deles med dine medarbejdere
  • Tilmelding af dyr, der er både inden for og uden for besætning
  • Kvægproducenter kan lave flytning i dyreregistret til Daka direkte i appen, både manuelt og automatisk
  • Svineproducenter kan melde intern flytning mellem egne besætninger direkte i appen, både manuelt og automatisk

 

 Anmeldelser og evaluering

Det er vigtigt for os løbende at forbedre vores tilmeldings- og afhentningsservice, og vi er selvfølgelig meget interesserede i din feedback og forslag til videreudvikling af appen. Du kan evaluere appen i din App store eller Google Play, eller ved at klikke her.

 

Har du spørgsmål er du velkommen ti lat ringe til os på:

Tlf. 7928 4047 

Download den nu

Find PIGUP&KO i App Store eller på Google Play.

 

 

 
Legal Notice | Databeskyttelseserklæring | © Daka Denmark A/S, Lundagervej 21, DK-8722 Hedensted, CVR-nr 33776039, +45 7674 5111, daka@daka.dk
 
1