Daka SecAnim yder professionel og miljøvenlig service til landmænd og virksomheder. Restprodukterne herfra anvendes til organisk gødning, biodiesel samt CO2-reducerende brændsel til cementværker.

Sikker og miljøvenlig indsamling og forarbejdning

I Daka SecAnim servicerer vi dagligt et stort antal dyrebesætninger og vi arbejder under markedets strengeste håndteringskrav, af hensyn til smitterisiko og miljøbelastning. Lovgivningen udpeger helt specifikt de råvarer, som udgør en risiko, og som derfor skal bortskaffes på en sikker og forsvarlig måde. I Daka SecAnim indsamler vi og forarbejder disse biprodukter i overensstemmelse med lovgivningen og med det højest mulige niveau af sikkerhed og hygiejne. De resulterende produkter bruges bl.a. til organisk gødning (læs mere om Øgro), biodiesel (læs mere om biodiesel hos Daka ecoMotion) samt CO2-reducerende brændsel til cementværker (læs mere om vores produkter). 

 

I menuen til venstre finder du informationer om afhentninger af forskellige typer af dyr, afhentningsforhold og priser, services og meget andet. Finder du ikke den information du søger, så kontakt callcenter SecAnim. 

 

Daka SecAnim Kundemagasin

Læs mere om Daka SecAnims service til landbruget. Dette magasin giver dig et indblik i vores verden. Du får desuden konkrete tips til optimale afhentningsforhold og et godt overblik over, hvad vi kan gøre for dig. Klik på pilene i højre hjørne af værktøjslinjen for visning i fuld skærm. 

SecAnim kundemagasin

SecAnim callcenter

Mandag - torsdag 07:00 - 16.00

Fredag 07:00 - 15:00

Tlf. 7928 4047

 

 

 
Legal Notice | Databeskyttelseserklæring | © Daka Denmark A/S, Lundagervej 21, DK-8722 Hedensted, CVR-nr 33776039, +45 7674 5111, daka@daka.dk
 
1